Contact
Stroomverdeling.nl
Eekebuursterweg 43
9821 PB Oldekerk
(alleen te bezoeken op afspraak)

[email protected]
IBAN: NL82 RABO 0111 1475 81
K.v.K. Groningen 01153513
BTW nr. NL 108699730B01


Contact opnemen met stroomverdeling.nl
Indien u contact met ons wilt opnemen kan dat via het contactformulier hiernaast of per e-mail. Wij streven er naar om uw vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.
 

Waarom kan ik Stroomverdeling niet bellen?
Wij bieden uitstekende support op onze diensten. Dat doen we echter niet telefonisch, maar uitsluitend online via een ticket-systeem of via e-mail.

Daarmee wordt de vraag direct gesteld aan ons team van deskundige helpdeskmedewerkers. Zij bepalen vervolgens wie het best kan helpen met het beantwoorden van de vraag zodat u het juiste antwoord krijgt. Op deze manier kunnen we snel en efficiënt werken. 

Deze manier van werken heeft als voordeel dat u dus snel en goed geholpen wordt. Bovendien hoeft er geen duur 0900-telefoonnummer gebeld te worden om vervolgens minutenlang in de wachtrij te hangen voor een beschikbare medewerker. Daarnaast houden we zo de kosten laag, waardoor ook onze prijzen laag kunnen blijven.

Dat betekent overigens niet dat we nooit aan de telefoon hangen. Afhankelijk van het probleem kunnen medewerkers besluiten dat telefonische ondersteuning handiger of sneller is. In dat geval bellen we u uiteraard terug. Dat kost u dan helemaal niets.

 
Neem contact op
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »