Catalogus


Eaton Systeem 55

Systeem 55 is een modulair kunststofkastensysteem voor het samenstellen van huisaansluitcombinaties en schakel- en verdeelinrichtingen voor woningen, (winkel)bedrijven, kantoren en praktijkruimten. Het systeem omvat kasten met beveiligingscomponenten, rail-, klemmen- en voedingskasten voor eenvoudige assemblage van verdeelinrichtingen. De naam Systeem 55 is gebaseerd op de eenheid 55 mm waaruit het totale systeem is opgebouwd. De uitwendige maten van de kasten zijn allen veelvouden van 55 mm.Systeem 55 is geschikt voor nieuwbouw en renovatie. 
 


 

Eaton Medusa

Medusa is een kunststof laagspanningsverdeelsysteem tot max. 80A voor toepassing in (luxe) woningen, (winkel) bedrijven, kantoren en praktijkruimten. Medusa beschikt over drie 12 moduul brede sleuven voor het inbouwen van DIN modulaire componenten en is standaard voorzien van een transparante deur. Medusa is verkrijgbaar in zowel een enkele als dubbele uitvoering.
Medusa kan worden gecombineerd met Systeem 55 schakelkasten, railkasten, klemmenkasten, meterborden en aansluitkasten. Hierdoor is het mogelijk een verdeelsysteem samen te stellen tot 125A.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »