Busch-Jaeger - Dimmer 6523U LED

Dimmer 6523U LED

Lees meer...
Artikelnummer: 6523 U
Aantal: 1

Dimmer 6523U LED

Merk: ABB Busch-Jaeger
Type: 6523U
Serie: Basisunit
EAN nummer: 4011395151303
nominaal vermogen: 2-100 VA
nominale spanning: 230V
frequentie: 50-60 HZ
 

Met deze dimmer van Busch Jaeger kun je eenvoudig led lampen dimmen. De led dimmer is een dimmer met faseaansnijding en is bestemd voor het schakelen en dimmen van dimbare lampen. In het bijzonder LEDi-belastingen (led-lampen met geïntegreerd voorschakelapparaat)
 
Op de dimmer zit een potentiemeter waarmee je optimaal de helderheid van de led lampen kunt bepalen. Hierdoor wordt het dimmen van led lampen mogelijk gemaakt zonder extra installatie handelingen. Bij een led dimmer is vaak een nul draad benodigd. Bij deze dimmer is dat niet het geval. Kortom snel en makkelijk installeren.
 
Deze 2-draads dimmer met draaibediening is eenvoudig te installeren aangezien er geen nul draad benodigd is. Om de minimale en maximale belasting van deze dimmer te berekenen dien je het werkelijk wattage van de ledlamp te hanteren. Het minimale vermogen is 2W met een maximum van 100W. De dimmer wordt exclusief dimmerknop geleverd.


LET OP: DEZE DIMMER IS NIET GESCHIKT VOOR ALLE LED VERLICHTING. CONTROLEER EERST BIJ UW LEVERANCIER VAN UW VERLICHTING OF DEZE DIMMER GESCHIKT IS.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »